Victorion Luxury Fashion a început ca un magazin micuț și cochet care îmbina merceria cu artizanatul în centrul orașului Breaza (Str. Republicii, nr. 76).

Încet dragostea pentru artă și creație a ieșit la suprafață și au început să apară iile cu modele tradiționale. Iile se coseau și își spuneau povestea (pe care o găsiți pe blogul iibreaza.blogspot.ro).

 

Apoi a apărut atelierul de creație Victorion Luxury Fashion, unde am început să creem haine prețioase, elegante și superbe. În fiecare an apare o colecție nouă care îmbină materiale fine și scumpe cu mărgele, paiete și broderie manuală. Creem ținute la comandă în funcție de clientele noastre, astfel înacât să punem frumusețea și linia corpului în valoare.

Facem atât haine casual, cât și rochii de ocazie și de mireasă. Toate unice și elegante.
Vă asteptăm cu drag la magazinul Victorion Luxury Fashion pentru ii cu modele vechi brodate manual, din Str. Republicii, nr 76, Breaza, Prahova tel 0734379177
Si la atelierul de creație Victorion Luxury Fashion din Str. Repblicii, nr 57, Breaza, Prahova tel 0723411200

 

Ia reprezintă cămașa tradițională lăsată moștenire de strămoșii noștri. Ea este o istorie, ne spune o poveste. Fiecare model cusut pe ie are o simbolistică, pe alocuri pierdută în negura timpului. Ia în sine este dominată de echilibru și perfecțiune. Modelele străvechi au fost purtate cu grijă din generație în generație pentru a se păstra cât mai mult din simbolistica și energia lor spirituală.

Nicio ”muscă” nu este la întâmplare, totul se numără și se face încadrarea perfectă a modelului. Însuși cuvântul ”ie” este un cuvânt străvechi, pur dacic, reprezentând comuniunea cu divinitatea, frumusețea și echilibrul. Pentru înaintașii noștri iile erau ținute de sărbătoare. Cu ele își împineau sufletul pentru a celebra ceea ce e cu adevărat important. Fiecare pas din crearea unei ii era însoțit de descântece vechi de când pământul.

Totul era o venerare a Omului, Naturii, Pământului și Universului. Prin aceste creații femeile se apropiau de Dumnezeu. Le făceau din dragoste și pasiune. Iar noi urmăm tradiția îndeaproape. Vă invităm să admirați minunata noastră moștenire adusă în prezent.