Coș

GARANȚIA AUTENTICITĂȚIIIi Breaza de Anda Mănescu lucrează cu cele mai bune artizane ale zonei, femei pricepute care de mai bine de 30 de ani își duc traiul din arta acului.

Modelele de la IA Clasică sunt doar modele ale zonei Breaza, luate din trecut de pe bucăți de pânză unde modelul era început, cărți și cataloage moștenite de la bunici. Uneori în magazinul Ii Breaza sunt expuse peticele cu modele vechi... începuturile.

Simbolistica modelelor am aflat-o treptat de la femeile care veneau să îmi arate cusăturile lor, modelele moștenite de ele, toate vechi pierdute în negura timpului. Cu timpul am aflat că femeile rostesc rugăciuni atunci când cos, că energia transmisă unei cusături este aceea de protecție, de liniște și belșug.

Materialul folosit în crearea iei este pânză topită din bumbac 100%, produs românesc care imită vechea pânză de Breaza. Este singura regiune din țară care folosește pânză subțire, ușor transparentă, de o finețe rară, plăcută la atingere. Pe această pânză broderia cade echilibrat și frumos. Broderia se face cu fir de bumbac mercerizat (mouline) și fir de mătase vegetală.

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. Victorion Luxury Fashion SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat din magazinul nostru şi de pe iibreaza.ro

Durata de garanţie

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor. Pentru produsul achiziţionat din magazinul fizic sau online, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să aduceţi sau trimiteți produsul cât mai repede la Atelierul Ii Breaza din Str. Republicii, nr. 57, oraș Breaza, jud. Prahova, telefon 0724.775.823 pentru a fi evaluat.

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de la S.C. Victorion Luxury Fashion SRL este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect. În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil).

Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.

Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 45 zile calendaristice de la data sesizării.

Repararea produsului – în cel mult 15 zile de la data primirii produsului
Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat – în cel mult 45 zile de la data primirii produsului.
Returnarea contravalorii produsului, dacă nici repararea, nici înlocuirea nu sunt posibile - în cel mult 10 zile

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

uzura morală şi uzura fizică normală a produsului. decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.).
deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt.
defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.). defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat.
intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului.
deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători.
întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate).

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

Particularităţi ale broderiilor (fiecare ie este unică în funcție de mâna care a lucat-o), nodurile de pe dosul cusăturii, mici diferențe de culoare - tocmai acest lucru arată autenticitatea iilor de Breaza.
iile se vând spălate, astfel materialul nu va mai intra la apă, dacă sunt respectate Instrucțiunile de spălare de pe eticheta produsului și din recomandări privind întreținerea.
Micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

Recomandări generale privind întreținerea iilor:

- Se interzice cu desăvârşire spălarea iilor în mașina de spălat!
- Victorion Luxury Fashion SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreţinerii incorecte a produsului respectiv.
- După fiecare purtare, iile se spală manual, cu detergent normal, la maxim 30 grade. Se calcă cu fierul pe Bumbac. Nu se folosesc înălbitori, detergenţi cu clor şi nici produse pe bază de solvenţi care ar putea afecta culorile broderiei sau calitatea materialului.
- Uscarea se face lent la temperatura camerei, ferită de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiţi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. Nu lăsati iile mult timp la soare. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face pânza să se încrețească. Aceasta se poate călca umedă, pe dos cu o pânză de protecție pentru a reda aspectul neted.

- Evitaţi agăţarea sau frecarea cu geanta de umăr.

- Vă rugăm folosiţi un umeraș adecvat pentru depozitare, astfel ia sa nu se lărgească în zona umerilor.

- Dacă doriți să nu fie transparentă, recomandăm purtatea unui maieu.

Recomandări generale privind produsele pentru copii:

Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că uzura obişnuită sau distrugerea accidentală a produselor nu sunt acoperite de prezentul certificat de garanţie. Problemele legate de mărimea aleasă nu sunt considerate a fi defecte de fabricaţie şi nu sunt acoperite de garanţie. Nu sunt acoperite deteriorările provocate de expunerea la vreme nefavorabilă (apă, noroi), şi nici folosirea îmbrăcămintei în alte scopuri decât cel pentru care a fost concepută. Garanţia nu acoperă folosirea îmbrăcămintea în locuri de joacă cu nisip sau pietriş, tobogane, sau oricare alt loc în care activitatea poate duce la distrugerea produsului.