Coș

TERMENI ȘI CONDIȚIITermeni generali

Ii Breaza este denumirea comercială a SC Victorion Luxury Fashion SRL, persoană juridică cu sediul în Breaza, Str. Sunătorii, nr. 37, județ Prahova, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J29/1469/2016, avand CUI 36424210, numită în continuare Ii Breaza. Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți. În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.iibreaza.ro, SC Victorion Luxury Fashion SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Continuțul site-ului www.iibreaza.ro este proprietatea SC Victorion Luxury Fashion SRL. SC Victorion Luxury Fashion SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.iibreaza.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Victorion Luxury Fashion SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Bazele de date, programe, elemente de grafică, pozele, conținutul, descrierile sunt proprietatea SC Victorion Luxury Fashion SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Copierea, stocarea, modificarea partială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, va rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: [email protected]. Echipa Ii Breaza va raspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare. Securitatea datelor personale Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SC Victorion Luxury SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice, doar în măsura în care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii, facturare și pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Ii Breaza. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați stergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa catre SC Victorion Luxury Fashion SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată, ori cu un mail pe adresa [email protected]. SC Victorion Luxury Fashion SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clientilor săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit. Ii Breaza nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renuntare la subscriere.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. Plata si livrarea produselor Acest magazin online este destinat livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, la adrese de pe teritoriul Romaniei sau străinătate. Societatea deține cod de TVA intracomunitar. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către SC Victorion Luxury Fashion SRL. Termenul de livrare a produselor în 24-48 ore, prin rețeaua de distribuție Fan Courier sau Poșta Română. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SC Victorion Luxury Fashion SRL. În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este GRATUIT pe teritoriul României, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mică de 500 Lei, se va percepe o taxa de expediere de minim 20 Lei. Plata produselor comandate prin online se poate face astfel: cu cardul pe site, în numerar la livrare, cu cardul la livrare, prin ordin de plată/transfer bancar în avans, numerar în magazinul din orașul Breaza, cu cardul în magazinul din orașul Breaza. Plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii. Returnarea produselor achizitionate la distanta Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distantă sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur. Conciliere În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de SC Victorion Luxury Fashion SRL, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa [email protected]. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alti Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și SC Victorion Luxury Fashion SRL pentru utilizarea acestui site. SC Victorion Luxury Fashion SRL verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului. În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect. Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot avea mici diferente. Prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.